Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerUdbudPrækvalifikation
Offentliggørelse af prækvalifikation
Opdateret over en uge siden

Når prækvalifikation er oprettet og de øvrige indstillinger er sat, generere systemet et link ved at klikke på knappen Opret Link i bunden.

Når prækvalifikation er oprettet og de øvrige indstillinger er sat. Så er du klar til at offentliggøre din prækvalifikation skal du blot

1. Klik på knappen Opret Link i bunden. (Punkt 1 i skærmbillede)

2. Linket vil fremgå øverst i vinduet for prækvalifikationen. (Punkt 2 i skærmbillede)

3. Herefter kopieres linket til eksempelvis en hjemmeside eller dagspressen, for offentliggørelse af prækvalifikation. Dermed gives adgang til at ansøgere kan registrere sig, og efterfølgende få tilsendt login og adgangskode til prækvalifikation.

4. Ansøgere vil således have adgang til materialet i det foruddefineret prækvalifikationsområde.