Indstillinger for prækvalifikation
Opdateret over en uge siden

Vælg tidsfristen for aflevering af ansøgning, skjulte ansøgere, vælg observatør

Sæt afleveringsfrist for ansøgning

• Vælg dato og klokkeslæt for at sætte en afleveringsfrist for ansøgninger. Herefter lukkes prækvalifikation. (Se punkt 1 i skærmbillede nedenfor)

• Hvis resultatet af prækvalifikationens skal vises på et senere tidspunkt end tidsfristen for aflevering af prækvalifikationen, indstilles det her. (Se punkt 2 i skærmbillede nedenfor)

• Hvis ansøgere først skal have adgang til materialet for prækvaifikationen på et bestemt tidspunkt, indstilles det her. (Se punkt 3 i skærmbillede nedenfor)

Skjulte ansøgere og vælg observatører

• Anvendes ved anonym registrering af PQ-deltager eks. ved projektkonkurrencer. Anonymiteten opretholdes - også ved digital aflevering af projektkonkurrenceforslagene og videre til udbudsfasen.

Først efter udbudsrunde og åbning af tilbud gøres deltagerne officielle for udbudsadministrator og andre. [Se punkt 5 i skærmbillede nedenfor)

Administratorer af prækvalifikationen har mulighed for at tilkoble en eller flere observatører til sin prækvalifikation. Observatører kan tilgå indsendt materiale efter afleveringsfristen. Observatører har ingen mulighed for at påvirke prækvalifikation via systemet.

Visning af resultater for prækvalifikation

Der er to muligheder når det kommer til visning af resultater. Vælg enten:

• Mulighed A: Afholdelse af prækvalifikation online i byggeprojekt.dk – offentliggørelse af prækvalifikationensresultat
    Administrator af prækvalifikationen kan ikke se eller åbne uploadede ansøgninger før prækvalifikationen er lukket for ansøgning. Dette bliver automatisk sat under Rettigheder (Se punkt 7 i skærmbillede ovenfor)

• Mulighed B: Inviterede får resultat af prækvalifikation udenom byggeprojekt.dk - intet offentliggøres online.
    Det er valgfrit for administrator af prækvalifikation, om vedkommende ønsker at kunne se og åbne ansøgninger under prækvalifikationsfasen. Sæt dette under Vælg rettigheder til indkomne ansøgninger (Se punkt 7 i skærmbillede ovenfor)

Bemærk: Når indstillingerne er valgt skal dette bekræftes ved at klikke på bekræft. Herefter vil de valgte indstillinger fremgå med rød tekst i prækvalifikationsprofilen. Vær opmærksom på at disse indstillinger ikke kan ændres af prækvalifikationsadministrator, når prækvalifikationen først er gemt. Kontakt byggeprojekt.dk support hvis denne indstilling skal ændres.