Oversigt over prækvalifikation
Opdateret over en uge siden

Få overblik over prækvalifikation og indstil rettigheder til mapper og tildelte filer.

Oversigt over prækvalifikation

De indtastede prækvalifikationer fremgår i oversigten til venstre. (Punkt 1 i skærmbillede)

I prækvalifikationsoversigten kan du nemt tildele rettigheder til underliggende mapper for hver prækvalifikation ved at højre-klikke. Dette sikrer, at ansøgerne kun har adgang til det uploadede materiale i de valgte mapper. (Punkt 2 i skærmbillede)

Bemærk: Der er en sikkerhedsventil, der gør administrator opmærksom på hvis rettigheder mangler at blive indstillet.

Indstil rettigheder for prækvalifikationer

1. Vælg/markér prækvalifikation som anvist i punkt 2 ovenfor

2. Klik på Rediger rettigheder i menuen

3. Vælg Lås angivne mappeindstillinger hvis ansøgere ikke skal have adgang til nyoprettede mapper i valgte prækvalifikationsområde. Hvis mappeindstillingerne ikke låses vil ansøgere få adgang til nyoprettede mapper (eks. rettelsesblad) i valgte prækvalifikationsområdet. (Punkt 1 på skærmbillede)

Hvis ansøgere kun skal have adgang til de ovenfor valgte mapper, samt tilhørende undermapper, kan mappeindstillingerne låses ved at markere flueben. Herved får ansøgere ikke adgang til nyoprettede mapper. (Punkt 2 på skærmbillede)

Bemærk! Administrator skal være opmærksom på denne indstilling hvis der eksempelvis efterfølgende oprettes mapper til rettelsesblad, da ansøger således ikke automatisk får adgang til denne mappe eller får sendt notifikationer ved upload.