Indstillinger for afleveringskrav
Opdateret over en uge siden

Indstil og opret afleveringskrav på prækvalifikationen

Hvis der skal oprettes afleveringskrav til prækvalifikationen, skal de oprettes under indstillinger for prækvalifikation.

Sådan opretter du et afleveringskrav

Klik påfor at oprette et afleveringskrav. (Se punkt 1 i skærmbillede ovenfor)

1. Et nyt vindue åbnes for oprettelse af afleveringskrav med følgende felter:

1. Navn på afleveringskrav:
      Indtast navnet på afleveringskravet. Eks.: 01 ESPD.

2. Beskrivelse:
      Indtast en beskrivelse på afleveringskravet.

3. Krav til filnavn:
      Indtast et krav til filnavnet. Vær’ opmærksom på at navnet på filen skal være identisk med det angivet. Hvis der ikke er nogle krav til filnavn, vælg blot “Ingen krav”.

4. Krav til filformat:
      Hvis der er krav til at inviterede skal benytte en bestemt prækvalifikations-skabelon. Så følg trinene

1. Vælg/Markér Vælg skabelon

2. Tryk på knappen Vælg for at vælge den ønskede skabelon

3. Navnet på skabelonen vil fremgå ved siden af knappen efter den er uploadet. Hvis der ikke er krav til prækvalifikations-skabelon, vælg blot Ingen skabelon.

5. Offentliggørelse af det afleverede efter afleveringsfristens udløb
      For hvert afleveringskrav skal der vælges om det afleverede skal offentliggøres (downloades) blandt inviterede og administrator

6. Yderligere indstillinger
      Her kan man give ansøger mulighed for aflevering af flere filer til samme afleveringskrav.

2. Klik på OK og afleveringskravet vil fremgå af oversigten over afleveringskrav. Hvis der ønskes flere afleveringskrav, gentages ovennævnte rækkefølge på ny.