Registrering af ansøgere
Opdateret over en uge siden

Sådan ansøger med ny eller eksisterende bruger på prækvalifikation

Registrering af ansøgerprofil (Punkt 1 i skærmbillede)

1. Når ansøger klikker på linket eller indtaster linket i sin browser, skal han registrere sig med:

1. Firmanavn,

2. Adresse

3. E-mail

4. Kontaktperson

2. Herefter rul ned i vinduet for at vælge hvilke prækvalifikationer du ønsker at ansøge på. Når alle felter er udfyldt og prækvalifikation er valgt, klikker ansøger på OK.

3. Ansøgningen er registreret og Byggeprojekt.dk sender efterfølgende en e-mail, hvor ansøger skal bekræfte sin e-mail adresse.

4. Når ansøger har bekræftet sin e-mail adresse, sender byggeprojekt.dk invitationen til prækvalifikationen, herunder også link til evt. vedhæftet prækvalifikationsdokumenter.

5. Ansøger modtager en e-mail invitationen hvor

1. Ansøger skal klikke på linket i den grå boks for at få adgang til prækvalifikationsmaterialet. (Punkt 1 i skærmbillede nedenfor)

2. Der er login og adgangskode som skal bruges for at logge ind på projektet. (Punkt 2 i skærmbillede nedenfor)

Har ansøger allerede en profil hos Byggeprojekt.dk? (Punkt 2 i skærmbillede)
Hvis ansøger allerede har en profil hos Byggeprojekt.dk, kan han med fordel blot logge ind med sin profil i registreringsoversigten, hvorefter systemet automatisk udfylder alle felter med kendte data.

Har du ikke en profil hos Byggeprojekt.dk? (Punkt 3 i skærmbillede)

Hvis ansøger ikke har en profil hos Byggeprojekt. dk, kan han oprette den ved at klikke på Registrer ny bruger. Profilen kan bruges til fremtidige registreringer.