Håndtering af indkomne ansøgninger
Opdateret over en uge siden

Håndtering af indkomne ansøgninger, Excel-fil, logfiler m.m.

Sådan håndtere du indkomne ansøgninger

Mulighed A: Se ansøgninger digitalt (Punkt 1 og 2 i skærmbillede)

Der er to steder hvor du kan se ansøgninger for prækvalifikationen:

1. Vis prækvalifikation fremgår indkomne ansøgninger fra de enkelte ansøgere. Vælg ansøger og dobbelt klik på filen. Herefter åbnes filen. (Punkt 1 i skærmbillede)

2. Samme ansøgning kan tilgås i ansøger oversigtens kolonne prækvalifikation ved at klikke på knappen Vis. (Punkt 2 i skærmbillede)

Mulighed B: Download ansøgninger til lokalt drev (Punkt 3 i skærmbillede)

1. Klik på knappen Download alle ansøgninger.

2. I Download systemet samles alle ansøgninger og filen navngives efter eget valg.

3. Vælg Gem i filoverførselsvinduet (eller Åbn hvis du bare vil se filen).

4. Vælg Download. Filerne downloades nu til en ZIP fil

5. Klik på Gem.

6. Vælg i din stifinder, hvor filen skal gemmes

7. I den udpakkede fil fremgår mapper med ansøgernes navne indeholdende de enkelte ansøgninger. Det er endvidere muligt at anvende de to html-filer: cat_sub_atts.html og sub_atts.html til at åbne alle ansøgninger. Klik på linkets ansøgningsfil og brug webbrowserens tilbageknap for at returnere til oversigten.

Alternativt kan alle ansøgninger også kopieres til mappestrukturen. Husk at sætte rettigheder på destinationsmappen inden ansøgningerne kopieres dertil.

Få en Excel-fil over prækvalifikationens ansøgere og status

1. Klik på knappen Excel-fil for at downloade Excel-filen. (Punkt 4 i skærmbillede)

I Excel-filen fremgår listen over prækvalifikationens ansøgere. Herunder også et overblik over hvem der har accepteret, afslået eller mangler at tilkendegive ansøgningen.

Hold øje med handlinger foretaget i logfilen

1. Klik på knappen Logfiler for at se alle prækvalifikationens handlinger. (Punkt 5 i skærmbillede)

Opdater din prækvalifikation

Den procesorienterede prækvalifikation kan opdateres på Opdater knappen, hvorefter systemet giver et øjebliksbillede af prækvalifikationens gang.