Vedhæft filer til prækvalifikation
Opdateret over en uge siden

Sådan vedhæfter du filer til prækvalifikation der fremsendes som link i email invitationen til ansøgerne.

Disse filer fremsendes som link i email invitationen til ansøgerne. Filerne kan udvælges, således at enkelte filer kun udsendes til valgte prækvalifikationer/valgte ansøgere. Hvor andre kan udsendes til alle ansøgere.

Trin for trin guide

1. Klik på knappen Administrer filer

2. Klik på Tilføj fil

3. Klik på Vælg filer for at uploade fra dit lokale drev. Når filen er valgt vil de automatisk uploades og derefter fremgå i listen.

4. Vælg/markér den ønskede fil for at redigere typen i rullemenuen nedenfor.

5. Vælg den ønskede type og klik på Gem.

6. Klik OK for at gemme de vedhæftet filer som skal udsendes i prækvalifikation.

Bemærk: Som udgangspunkt skal materialet for prækvalifikation ikke vedhæftes her, men eks. udbudsbrev eller lignende, såfremt udbudsbrevet ikke er en del af teksten i e-mail tekst i prækvalifikationen (feltet ovenfor).