Spring videre til hovedindholdet
Sidepanel for trin i workflow

Sidepanelet for detaljer om workflows giver vigtige oplysninger og handlinger relateret til hvert trin i granskningsprocessen.

Opdateret over en uge siden

Sidepanelet for detaljer om workflows giver den granskningsansvarlige de nødvendige værktøjer og oplysninger til effektivt at styre hvert trin i granskningsprocessen, hvilket letter progression og optimale resultater.

Step side panel  - DK


Handlinger for granskningsansvarlige

  • Send til forhåndsværende trin: Den gransknings ansvarlige kan nemt navigere tilbage til det forrige trin i arbejdsgangen, hvis det er nødvendigt, hvilket giver fleksibilitet i granskningsprocessen.

  • Gå til næste trin: Ligeledes har gransknings ansvarlige mulighed for at gå videre til det næste trin i arbejdsgangen, når de er klar, hvilket effektiviserer fremskridt i granskningen. Hvis granskningen er ved at være færdig, vil denne handling lukke granskningen.

Detaljer for trin

Det blå link “forlæng” kan bruges af den gransknings ansvarlige til at justere varigheden, der er tildelt et specifikt trin, ved at forlænge dagene til granskningen. Denne funktion giver større fleksibilitet i at opfylde projektets tidsplaner og imødekomme yderligere granskningskrav.

Reviewers i hver trin

Den granskningsansvarlige kan tilføje reviewers til trin, der enten er "I gang" eller "afventer start," men ikke til trin, der er "Fuldført." Denne funktion fremmer samarbejde og sikrer, at de rette teammedlemmer er involveret i granskningsprocessen, hvilket forbedrer kvaliteten af gransknings resultaterne.

Besvarede dette dit spørgsmål?