Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerGranskningWorkflows
Handlinger for Workflows tabellen
Handlinger for Workflows tabellen

Workflows tabellen tilbyder flere nyttige handlinger til styring af dine arbejdsgange. Her er en guide til de tilgængelige handlinger:

Opdateret over en uge siden

Ved at udnytte disse handlinger for workflow tabellen kan du effektivt styre dine workflows, strømline dine granskningsprocesser og optimere dine gransknings workflow.

Rediger workflow

Modificer din eksisterende arbejdsgang ved at klikke på "Rediger" valgmuligheden. Denne handling giver dig mulighed for at foretage ændringer i workflow navn, trin, dage til at granske og andre indstillinger. Rediger workflow for at imødekomme gransknings krav eller finjustere din gennemgangsproces som nødvendigt.

Edit Workflow - DK


Dupliker workflow

Opret hurtigt en kopi af en eksisterende arbejdsgang med "Dupliker" handlingen. Denne funktion er praktisk, når du har brug for at oprette en lignende workflow med mindre ændringer. Duplikation af workflows sparer tid og sikrer konsistens på tværs af granskninger ved at udnytte eksisterende konfigurationer.

Duplicate - DK


Slet workflow

Fjern uønskede workflow fra din liste ved at vælge "Slet" valgmuligheden. Sletning af workflows hjælper med at rydde op i dit arbejdsområde og sikrer, at kun relevante workflows er tilgængelige til brug. Vær forsigtig, når du sletter workflows, da denne handling er uigenkaldelig og vil fjerne arbejdsgangen permanent fra din konto.

Delete - DK


Besvarede dette dit spørgsmål?