Spring videre til hovedindholdet
Følg fremgang i workflow

Overvåg fremskridt i din granskningsproces og hold dig informeret om det aktive trin i workflowet.

Opdateret over en uge siden

Komponenter i workflow

Workflow status-baren af følgende komponenter:

Tracker  - DK-1

  1. Workflow statuslinje: En skræddersyet guide gennem din gennemgangsproces, der fremhæver dine næste handlinger og giver trin-for-trin instruktioner baseret på dine granskningsbehov

  2. Trin i statuslinejn: Visuelle repræsentationer af hvert trin i din granskningsproces, der viser trin nummer, navn, forfaldsdato, afventende af antallet af anmeldere og statusmærke.

Stadier i workflowet

Trinene i sporingsværktøjet giver en detaljeret oversigt over granskningsprocessen:

  1. Fuldførelse af trin: Hvert trin på sporingslinjen ledsages af en fuldførelsesindikator, der viser, om trinnet er fuldført eller afventende.

  2. Fremhævelse af aktivt trin: Det nuværende aktive trin er fremhævet på sporingslinjen, hvilket gør det nemt at identificere det trin, hvor granskningen i øjeblikket er i gang.

  3. Trin detaljer: Ved at klikke på hvert trin får du adgang til detaljerede oplysninger om de handlinger, der skal udføres, og eventuelle tilknyttede frister eller krav.

Med sporingsværktøjet til workflow i granskningen kan du effektivt holde øje med status for din granskningsproces og sikre, at hver trin fuldføres gnidningsløst og til tiden.

Besvarede dette dit spørgsmål?