Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerKom godt i gang
Adgang til projekt (Ny bruger)

Denne artikel er for nye brugere, der skal have adgang til et projekt på Byggeprojekt.dk

Opdateret over en uge siden

Trin 1: Åben e-mail invitation

Når du inviteres til et projekt, modtager du en invitation via e-mail. Tjek din indbakke for denne invitation til det specifikke projekt. Hvis du ikke kan finde e-mailen, kan du søge efter emnefeltet "Bruger invitation".

• Klik på knappen Opret konto.

Project invitation (new) - Email DK

Trin 2: Vælg virksomhed

Du vil blive dirigeret til en skærm, hvor du kan tilslutte virksomheden og oprette din konto.

Trin 3: Opret konto

1. Indtast dit fulde navn

2. Indtast ønsket adgangskode.

3. Tjek boksen alt efter om du ønsker e-mails vedr. markedsførings.

4. Klik på knappen Opret konto.

Create account EN-1

Trin 4: Find projekt

Du vil automatisk blive logget ind og lande på siden Mine Projekter, hvor dine projekter vil vises i tabellen.