Alle samlingerKom godt i gang
Adgang til projekt (Eksisterende brugere)

Denne artikel er for eksisterende brugere, der allerede har en konto på Byggeprojekt.dk.

Opdateret over en uge siden

Trin 1: Åben e-mail invitation

Når du inviteres til et projekt, modtager du en invitation via e-mail. Tjek din indbakke for denne invitation til det specifikke projekt. Hvis du ikke kan finde e-mailen, kan du søge efter emnefeltet "Bruger invitation".

• Klik på knappen Log ind.

Project invitation (existing) - Email DK

Note: Hvis du ikke allerede er logget ind, vil du blive bedt om at logge ind.

Trin 2: Log ind

1. Indtast e-mail og adgangskode

2. Klik på Log ind.

3. Du vil lande på siden Mine Projekter, hvor dine projekter vil vises i tabellen.

Sign in DK