Alle samlingerGranskningReview detaljer siden
Sådan navigere du i et Review

At navigere i de forskellige undersider for et review er afgørende for gnidningsløst samarbejde.

Opdateret over en uge siden

Effektiv navigation inden for granskningsfladen forbedrer samarbejdet, strømliner projektarbejdsprocesser og sikrer, at teammedlemmer kan få adgang til og interagere med projektdata effektivt.

Fil sektion

• Upload filer: Tilføj nemt flere filer til granskningen ved at uploade dem direkte fra din enhed. Dette sikrer, at alle relevante projektdokumenter er tilgængelige inden for gransknings fladen.

• Åbn filer: Få adgang til og se de filer, der allerede er uploadet til gennemgangen. Dette giver teammedlemmer mulighed for at gennemgå projektdokumenter og referere til dem under annoteringsprocessen.

Files - DK

Anmærknings sektion

• Eksporter til Excel: Eksporter anmærkninger til en Excel-fil til yderligere analyse eller rapporteringsformål. Denne funktion giver brugerne mulighed for effektivt at spore og administrere anmærkninger inden for projektet .

• Åbn anmærkninger på tegningen: Se anmærkninger direkte på projekttegningen. Denne visuelle repræsentation hjælper teammedlemmer med at forstå konteksten af anmærkninger inden for projektet.

Annotations - DK

Kommentar sektion

Få adgang til og gennemgå kommentarer forbundet med anmærkninger. Dette giver teammedlemmer mulighed for at samarbejde effektivt ved at give feedback og indsigt i anmærkninger inden for projektet.

Comments - DK