Alle samlingerGranskningOnboarding
Introduktion til Review Modulet
Opdateret over en uge siden

Review modulet giver byggeteams mulighed for at strømline gransknings processen, forbedre samarbejdet og opnå projektsucces. Ved at tilbyde tilpasselige workflows, anmærkningsformularer, intuitiv oprettelse, robuste granskningsprocesser og omfattende rapportering, giver modulet alle de værktøjer og funktioner der er nødvendige for at facilitere effektive og effektive projekt granskninger.

Overblik over nøglefunktioner

Workflows

Granskning modulet tilbyder tilpasselige workflows, der giver projektledere mulighed for at definere sekvensen af trin, tildeling af opgaver til teammedlemmer og sætte tidsfrister for fuldførelse. Workflows sikrer, at granskningen forløber smidigt og effektivt, og guider brugere gennem processen fra start til slut.

Anmærkningsformular

Med granskning kan brugere oprette skræddersyet formularer til deres specifikke projekt krav. Disse formularer giver anmeldere mulighed for at give struktureret feedback ved at besvare foruddefinerede spørgsmål, vurderingskriterier og skrive yderligere kommentarer. Anmærkningsformularer hjælper med at standardisere gransknings processen og sikrer konsekvent feedback på tværs af projektdokumenter.

Opret et review

Granskningsmodulet gør det nemt at oprette nye granskninger og gennemgange med intuitive funktioner som tilføjelse af filer, invitere brugere og konfigurere granskningsindstillinger. Brugere kan uploade projektdokumenter, invitere teammedlemmer til at deltage i reviewet, og definere parametre som tidsfrister og adgangstilladelser. Denne strømlinede proces sikrer, at granskning og gennemgang oprettes hurtigt og effektivt.

Review processen

Når et review er i gang, giver modulet en samarbejdsplatform til oprettelse af anmærkninger, deling af kommentarer og løsning af problemer. Reviewers kan markere dokumenter med anmærkninger, tilføje kommentarer for at diskutere specifikke områder, og deltage i trådede samtaler for at adressere feedback.

Review processen faciliteres af en intuitiv grænseflade og kraftfulde værktøjer, der gør det muligt for projektteams at kommunikere effektivt og træffe informerede beslutninger.

Generering af rapporter

Granskningsmodulet tilbyder robuste rapporteringsfunktioner, der giver brugere mulighed for at generere rapporter, der opsummerer reviewets aktivitet, feedback og resultater. Rapporter giver værdifulde indsigter i reviewets fremskridt, dokumentrevisioner og team performance, der hjælper projektledere med at spore projektstatus og identificere områder til forbedring.

Med gransknings rapporteringsfunktioner kan projekt interessenter få en klar forståelse af resultater og tage handling for at drive projektsucces.