Spring videre til hovedindholdet

Slet projekt

Sådan sletter du et projekt

Hvordan sletter jeg et projekt?

  1. Klik på Projekter i den sorte hovedmenu

  2. Vælg projektet i oversigten ved afkrydsningsfeltet

  3. I den grå undermenu under vil du se muligheden Slet

  4. En popup vil vises, der spørge om du er sikker på du ønsker at slette projektet


​Hvem kan slette et projekt?

Det er kun ejer samt med-administratorer som kan slette projekter.

Kan jeg gendanne et slettet projekt?

Nej. Du kan kontakte vores support såfremt du ønsker at gendanne et projekt.

Besvarede dette dit spørgsmål?