Alle samlingerFirma Indstillinger
Administrering af firma oplysninger

Hold din firma oplysninger opdaterede. Her er hvordan du gør det.

Opdateret over en uge siden

Administrer firma oplysninger

Find firma oplysninger siden

1. Klik på Firma indstillinger i hovedmenuen.

2. Find Detaljer i listen og klik på menupunktet.

Company detials DK

Firma logo

1. Klik på knappen Upload Logo.

2. Vælg et billede fra dit lokale drev (vi understøtter PNG og JPEG filer under 10MB).

3. Upload billedet ved at klikke på knappen Upload.

Email adresse

1. Klik på Rediger ved siden af den nuværende emailadresse.

2. Et pop-up vindue vil dukke op. Indtast den nye email adresse i det angivne felt.

3. Klik på Gem for at anvende ændringerne eller Annuller for at annullere ændringer.

Telefonnummer

1. Klik på Rediger ved siden af det eksisterende telefonnummer.

2. I pop-up vinduet, indtast det nye telefonnummer i det relevante felt.

3. Klik på Gem for at anvende ændringerne eller Annuller for at annullere ændringer.

Land

1. Klik på Rediger ved siden af landefeltet.

2. Et pop-up vindue vil dukke op. Vælg det korrekte land fra rullemenuen eller indtast det manuelt.

3. Klik på Gem for at anvende ændringerne eller Annuller for at annullere ændringer.

CVR-nummer

1. Klik på knappen Rediger ved siden af det nuværende CVR-nummer.

2. I pop-up vinduet, indtast det nye CVR-nummer i det angivne felt.

3. Klik på Gem for at anvende ændringerne eller Annuller for at annullere ændringer.

P-nummer

1. Klik på knappen Rediger ved siden af det eksisterende P-nummer.

2. Et pop-up vindue vil åbne. Indtast det nye P-nummer i det angivne felt.

3. Klik på Gem for at anvende ændringerne eller Annuller for at annullere ændringer.