Udvidet søgning

Find filer, tegninger, dokumenter, etc. Find filers indhold.

Opdateret over en uge siden

Udvidet søgning giver brugeren mulighed for at søge efter dokumenter eller tegninger i alle brugerens projekter.

Klik på Find filer i hovedmenuen under projektweb

1. Filnavn: Skriv filnavn eller dele af filnavnet i feltet
2. Søg sti: Vælg projekt. Det er også muligt at søge i alle projekter
3. Søg dato: Vælg en bestemt periode, filen er fra, eller vælg søg i alle datoer.
4. Klik Søg

Søgeresultater fremkommer listet i oversigten.

Dobbelt klik på den ønskede fil. Herefter leder systemet dig direkte til placeringen af den ønskede fil i mappestrukturen.

find filer