Alle samlingerUdbudTilbudsgiver
Login som tilbudsgiver
Opdateret over en uge siden

Jeg kan ikke logge på og se udbudsmaterialet - Det er det forkerte udbudsmateriale, jeg har adgang til

Når du bliver inviteret som tilbudsgiver til et udbud, vil du modtage en e-mail, hvor du får mulighed for at acceptere eller afvise tilbuddet.

I den samme e-mail er login og adgangskode tydeligt markeret med gul farve.

Det er afgørende, at du bruger disse koder til at logge ind og få adgang til det specifikke udbudsmateriale.

Hvis du ikke kan se det aktuelle udbud, når du logger ind, er det sandsynligt, at du bruger en gammel adgangskode og login.

Du bør derfor logge ud og logge ind igen med de korrekte koder fra e-mail invitationen.

Vær opmærksom på, at nogle browsere automatisk husker dit login. Dette kan resultere i, at du bliver logget ind med de gamle koder igen. Husk derfor at deaktivere "husk mig"-funktionen, når du skal logge ind for at se det nye udbudsmateriale.