Alle samlingerFirma Indstillinger
Opret email signatur for din virksomhed

Opret en professionel email-signatur for din virksomhed for at opretholde branding og kontaktinformation i alle udgående emails.

Opdateret over en uge siden

Find Email signatur

1. Under Detaljer, find sektionen Email signatur.

2. Klik på Email Signatur for at redigere i teksteditoren.

Email signature DK

Opret din Signatur

1. Brug teksteditoren til at oprette din email-signatur. Du kan tilføje tekst, billeder, links og formatere indholdet, så det matcher din firmaets branding. Sørg for at inkludere vigtige detaljer såsom din firmanavn og kontakt information.

Teksteditoren tilbyder forskellige formateringsværktøjer, der hjælper dig med at tilpasse din signatur, såsom skrifttypestile, farver og justeringsmuligheder.

2. Gem din Signatur
    Når du er tilfreds med designet og indholdet af din email-signatur, klik på Gem knappen.