Alle samlingerMin Konto
Mine Print ordre

Fanen "Print ordrer" viser en komplet liste over alle dine print ordrer.

Opdateret over en uge siden

Fanen "Print ordrer" i Min Konto viser en komplet liste over alle dine print ordrer. Den indeholder en tabel med detaljer for hver ordre, og du kan filtrere efter projekt og printudbyder for hurtigt at finde specifikke oplysninger.

Tabel med print ordrer

• Ordrenummer: Unik ID for hver print ordre

• Ordredato: Dato, hvor ordren blev afgivet.

• Projekt: Navn på det projekt, som filerne tilhører.

• Detaljer: Yderligere oplysninger relateret til ordren, såsom antal filer og bestilt af.

Sådan bruger du fanen "Print ordrer"

1. Adgang til fanen: Naviger til Min Konto og find fanen Print ordrer.

2. Visning af ordredetaljer: Klik på hvert ordrenummer for at se flere detaljer.

3. Filtre: Brug filtrene til hurtigt at finde specifikke oplysninger efter projekt eller printudbyder.

Dette giver dig mulighed for nemt at administrere og holde styr på alle dine print ordrer på ét sted. Hvis du har spørgsmål eller problemer vedrørende dine printordrer, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport for assistance.